Jom tengok yang ni pulak

Telefon baru..woot woot SONY XPERIA ACRO S

Assalamualaikum,
Hari tu admin ada ceritakan yang admin nak beli telefon baru, 
lain yang nak dibeli lain pula yang dibeli.
Admin beli SONY XPERIA ACRO S
dah seminggu jugalah pakai telefon baru nih.
Ni lah telefon baruku

comel tak..
cantikkan

sejak beli tefon baru ni makan dengan telefon, tidur dengan telefon, mandipun dengan telefon.
Eh tak rosak ke kena air.
Wah inilah kelebihan telefon ni kalis air dan tahan habuk

muahaha suke giler.
specnya pon bole tahan la  dengan sistem operasi Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ianya mempunyai Realiti Paparan HDberukuran 4.3 inci dengan resolusi 1280 x 720 piksel, dijana oleh 1.5GHzpemproses dual core dan juga tahan air dan bukti habuk mengikut standard IP55dan IP57. Sony Xperia Acro S didatangkan dengan dua kamerakamera di hadapan 720p HD untuk sembang video manakala kamera di belakang 12megapiksel untuk gambar dan video. Model ini didatangkan dengan Sony NFC yang berasaskan teknologi SmartTAG serta terdapat tiga warna pilihan iaitu hitam, putih dan pink.

Apapon berbaloi la beli tepon nih. MOOD hepi lalala~

Thank you for reading . Peace with love :)

Anda konfius? saya pon konfius..lalalala

Assalamualaikum! 
 Alahai apa yang tengah konfiuskan tuh admin?
ni hah tak tahu nak beli tepon apa.
Alhamdulillah, adalah sedikit duit lebih tu yang nak beli tepon. phewit
SAMSUNG GALAXY S3 vs SONY XPERIA S vs HTC ONE X
samsung galaxy s3


sony xperia s

htc one x

poning den nak memilihnya.
Semua ada kelebihan masing-masing.
Apa pun tunggu pilihanku..
jangan jeles!!
muahaha




Thank you for reading . Peace with love :)

Angry bird

 Assalamualaikum^^
Tadi admin sempat la pergi bazar Ramadhan.
 macam2 ada kat sana. 
buat meleleh air liur je puasa-puasa nih.^^
tapi kalau pergi bazar ramadhan benda yang tak boleh tahan adalah tengok AIR sejuk.
sedap woo.
tapi admin nak kongsi satu gambar dengan anda semua.
agak-agak anda nak beli tak angry bird nih.
nampak BEST kan..hoho^^

Thank you for reading . Peace with love :)

Wajah Baru dan Tampil ayu gitew!!

Fuhh penat betul mengemas hari ni sampai terbatuk nih..uhuk uhuk. 
ye la sapu sesawang, mengecat, hias, membersih.
well biasala nak raya kanzz.
 Tapi bukan sapu sesawang dalam rumah tapi dalam blog nih.
(amboi sakan nampak, rumah dah kemas ke nak raya nih)
 Almaklumla busy memanjang tak sempat nak kemas dalam nih. 
so masa yg terluang nih kita guna lah sebaik mungkin.
Ohh sebelum terlupa 
WE JUST HAVE FIVE DAYS MORE before celebrate hari raya!
hai selamat hari raya kepada saudara saudari <--jgn lari pitching
uwa..uwa..
Ramadhan hampir meninggalakan kita..

Ps: so please before ramadhan leave us, lets use the remaining preciuos time wisely
Renung-renungkan dan selamat beramal..
OPps tekan nuffnang dulu.

Thank you for reading . Peace with love :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved Adibah Khairuldin