Jom tengok yang ni pulak

Kepada Penggemar Buku Jom Jumpa di Sana

Assalamualaikum Peeps!

Posto posto
.
.
.


Semalam Big Bad wolf buat satu kejutan. Gembira tak terkata. Tak sabar nak pergi. Kalau sape-sape yang ada kad siswa boleh la guna kat sini.#harapharapmasanidahdapatdah

First time pergi big bad wolf ni tahun lepas kat serdang memang best. Besar. Teruja tengok banyak buku dengan harga yang murah. Akhirnya hanya beli 4 buah buku dengan harga RM25. Biasa kalau beli 1 buku pon dah mahal. 

Tapi haritu nak cari buku agak susah la sebab ianya terlalu banyak. Hopefully kali ni dapat la cari buku Fifty Shades of Grey. 



tips: kalau dah jumpa buku yang nak @ xsure nak ke tak GRAB je dulu. Sebab lepas ni anda takkan pegi tempat tu balik. kalau boleh bawak trolley senang nak bawak*kalaunakbelibanyak

#taksabarnakpergi


Thank you for reading . Peace with love :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved Adibah Khairuldin