Jom tengok yang ni pulak

Internetku dimana-mana dengan YES 4G

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


ni la tepon yes 4g..

"PERKHIDMATAN INTERNET MUDAH ALIH TERPANTAS DENGAN HANYA PANGGILAN SUARA"

hhaaaaa tuu diaaa... actually ayat itu ibarat macam slogan la... untuk terangkan apa itu YES 4G.. means that salah satu perkhidmatan internet yang terpantas sekarang... Tapiii... tak berani la nak sure kan pantas yang macam mana. Tapi kalau nak bandingkan dengan siput sedut kat u ni memang yes la yang laju....normally kalo on Youtube... loading nyee... mak aaaiiii... tersedu sedu(nak nangis) tunggu tau.... tapi kalo dengan YES 4G ni.. memang kejap je...

Menggunakan sistem TOPUP sahaja!!!

yee.. kenapa?tak percaya? yup! Broadband ni hanya menggunakan sistem topup je untuk aktifkan internet anda.... apa ADVANTAGE yang u all dapat bila beli YES 4G? :-

1) TIADA perjanjian yang akan di buat.
2) ONCE u beli je YES 4G tu, ia akan terus menjadi hak anda.
3) TIDAK ada simcard yang di beri, tapi dengan YES 4G ni bukan saja bole online internet, tapi u all bole buat phone call and massage hanya dari internet.. haaa amacam? menarik tak?
4) Hanya menggunakan sistem topup ex: RM10,20,30, n bla ba bla....

***dah macam promoter je aku nih




Thank you for reading . Peace with love :)

2 comments:

Fendy said... Reply To This Comment

murah je handphone kalo ada promosi...

Adibah said... Reply To This Comment

@Fendy
yup..kita beli dengan harga rm100

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved Adibah Khairuldin