Jom tengok yang ni pulak

Walaweh Suria Fm woot woot

Assalamualaikum!
La~la~la~la wuhuuu.
saya menang terowong masa dengan Suria fm.alhamdulillah akan dapat Rm100 yg ditaja oleh Marjerin seri pelangi.
Terima kasih Suria fm dan Marjerin Seri Pelangi.
First time suaraku yg merdu ni masuk dalam radio dan bercakap dengan LO.
Yeeepy..tak sabar den nak dapat duit nih.
kalau korang nak dapat macam saya nih dengarkan Suria fm jam 6 petang. Nanti dia akan bagi klu dan kita teka tahun berapa. kacang je la. Kalau tak tahu tanya je la Pak Cik Google. Dia ada jawapannya.
Tapi kena bersabarlah ye waktu telefon tuh kerana line ni akan busy memanjang
dan kalau ada rezeki panggilah anda yang kena.
Saya pon membuat lebih 30 panggilan untuk mengena dan mengunakan 2 telefon.      
Semangatkan saya nak menang..muahaha apa pun berbaloi.                                                    Kepada yang nak mencuba semoga panggilan anda diangkat oleh Linda Onn. 
                                                          


YEEEPY! jangan jeles


Thank you for reading . Peace with love :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved Adibah Khairuldin