Jom tengok yang ni pulak

Buat duit dengan SAYS

Assalamualaikum peeps!

Tadi godek-godek blog lysa yang tak berahsia tuh tiba-tiba TUP TUP terjumpa cara nak buat duit dengan SAYS. Terus je sign up dan dapat duit..muahaha best giler SAYS ni. Ok bagi korang yang tak tahu apa yang saya perkatakan ni meh sini nak perjelaskan. Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau yang takde blog pon boleh buat. 

Macam mana nak dapat duit dengan says tue?
Senang je. Mula-mula korang kena daftar dulu says.

1. Daftar kat [SINI] sekarang. RM5 automatik masuk dalam akaun SAYS anda.
2. kemudian pergi kat email korang untuk aktifkan / verify.
   
Tahniah anda dah ada akaun SAYS.

Kemudian saya nak ajar korang cara nak buat duit pulak.
1. First , korang tengok kat bahagian atas sekali ada tulis Specials dan klik button Specials tuh.

2. Kemudian korang pilih mana-mana kempen dalam list says. Korang klik kat kempen tu.  Yang ada tulis jumlah wang untuk iklan tu korang boleh lah SHARE LINK nya . Yang dah tulis complete tu , abaikan. Sebab kalau korang SHARE link pun , tak kan dapat duit pon.

3. Untuk dapatkan link untuk dishare korang tekan Broadcast yang warna hijau tuh. Bila dah tekan broadcast tu , akan keluarlah link korang kat bahagian bawah sekali tu. Korang bolehlah copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook  atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says.

Jangan risau tak perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.




Thank you for reading . Peace with love :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright© All Rights Reserved Adibah Khairuldin